Het CBL heeft samen met Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de verkiezing ‘Het Beste leerbedrijf met beste praktijkopleider’ in de supermarktbranche georganiseerd. Vandaag is tijdens de jaarlijkse CBL-Haringparty winnaar DEEN De Huesmolen Hoorn bekend gemaakt en gehuldigd. De jury is het unaniem eens dat dit een compleet leerbedrijf is voor alle niveaus met een sterke opleidingsvisie. 
De verkiezing is in het leven geroepen, omdat de supermarktbranche jaarlijks duizenden medewerkers de kans geeft om een opleiding te volgen en door te groeien. Praktijkopleiders zetten zich wekelijks in om het personeel te begeleiden en dat verdient interne en externe erkenning.
DEEN De Huesmolen is tot winnaar verkozen, omdat de sterke opleidingsvisie goed is overgedragen en met passie wordt uitgevoerd en vooral door de beste praktijkopleider Benjamin Lieshout. “We zijn een jong team met veel ambities en helpen veel jongeren om hun dromen en ambities te verwezenlijken”, aldus Benjamin Lieshout.
Jury voorzitter Tina Boes: “De hechte samenwerking met scholen in de regio levert een constante stroom van stagiaires op. Het doorstroombeleid binnen de DEEN-organisatie leidt tot een permanente opleidingsinspanning voor eigen medewerkers. Door het succesvolle opleidingsbeleid (met o.a. workshops en gastlessen) weet de winkel stagiaires aan DEEN te binden en zijn tientallen medewerkers van DEEN De Huesmolen binnen de DEEN-organisatie doorgestroomd naar een andere winkel of het hoofdkantoor.”
Binnen de organisatie wordt intensief gewerkt aan teambuilding en groepsgevoel met een speciaal daarvoor bedoeld programma “Blij bij DEEN”. Dit biedt medewerkers extra ontwikkelmogelijkheden en veel ruimte voor informeel leren.