Pers
Algemeen

Downloaden van foto's, voorwaarden voor gebruik
Wanneer u een foto download geeft u daarmee aan akkoord te gaan met de volgende gebruiksvoorwaarden:

  • Foto's mogen uitsluitend worden gebruikt ter illustratie van perspublicaties van de gebruiker waarvan het onderwerp een rechtstreekse relatie heeft met het CBL.
  • Het downloaden, reproduceren, kopiĆ«ren of openbaar maken van de foto's op welke manier ook, verleent u in geen geval enig eigendomsrecht op de foto.
  • Elk ander gebruik van de foto's, bewerking, distributie etc. zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van het CBL is verboden en levert een schending op van de auteurs- en eventuele andere intellectuele eigendomsrechten van het CBL en/of van derden.

Op de hoogte blijven?
Journalisten kunnen zich aanmelden voor de Persservice van het CBL. Na aanmelding ontvangt u alle persberichten en persreacties direct via e-mail. U kunt een e-mail sturen naar info@cbl.nl met in de onderwerpregel van uw e-mail de tekst 'aanmelding CBL Persservice'. Vermeld in uw e-mail uw naam, functie en het medium waarvoor u werkzaam bent.

Als u zich wilt afmelden voor de Persservice, kunt u een mailtje sturen naar info@cbl.nl met in de onderwerpregel 'afmelding CBL Persservice'.